banner05.jpg

Hole in one in het Stadspark!

Op 11 augustus waren we op de footgolfbaan in het Stadspark van Groningen getuige van een bijzondere prestatie. Op de lastige hole 8 werd voor het eerst bij Footgolf Groningen een hole in one gemaakt. We stelden een paar vragen aan de man achter deze prestatie: Wouter de Haan, speler van FC Zutphen 1.

Lees meer...

FC Groningen speelt FootGolf in het Stadpark

FC Groningen was de meest in het oog springende deelnemer op het Gronings Kampioenschap FootGolf van afgelopen maandag. Petter Andersson, Danny Holla, Kees Kwakman en Koen van de Laak deden namens FC Groningen mee.

Lees meer...

Gideon Hofman Gronings kampioen FootGolf

Onder een heerlijke najaarszon betraden 39 voetballers maandagmiddag het footgolfparcours van het Stadspark in Groningen. De inzet: het Gronings Kampioenschap FootGolf.

Lees meer...

Veiling FC Groningen shirt voor 'Doe een wens'

In het kader van het Gronings Kampioenschap Footgolf wordt een gesigneerd shirt van FC Groningen verkocht. De opbrengst gaat geheel naar de Stichting Doe een wens. FC Groningen neemt belangeloos deel aan dit kampioenschap en heeft daarnaast een shirt geschonken om te veilen voor dit goede doel.

Lees meer...

Het einde van de FootGolf boot...

Het had zo mooi kunnen zijn, maar uiteindelijk stond ik tot mijn knieën in het water mijn nieuwe footgolfboot te redden. Met "bal-visstok" wel te verstaan... En dat terwijl deze boot juist die visstok moest vervangen.

Lees meer...

Anco Jansen winnaar Gronings kampioenschap FootGolf

Maandagmiddag werd het eerste Gronings Kampioenschap Footgolf gespeeld. In de prachtige Stadspark van Groningen was er een "neary" nodig om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Anco Jansen (BV Veendam) versloeg uiteindelijk Kevin Heuvelink (Oranje Nassau) met een verschil van 6 meter.

Lees meer...

Samenwerking met trainingskampen.nl

Urban Event gaat een samenwerking aan met Trainingskampen.nl. Clubs die via deze organisatie een trainingskamp in Groningen boeken, kunnen FootGolf in het Stadspark als optie bijboeken. Trainingskampen.nl is een organisatie die, de naam zegt het al, trainingskampen organiseert voor voetbalclubs en is al meer dan zes jaar dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland!

Lees meer...

FootGolf parcours Stadspark Groningen geopend

Vandaag betraden de spelers van de eerste selectie van Oranje Nassau, als afsluiting van het seizoen, nog één keer samen het veld. Niet het voetbalveld, maar de groene weiden van het Stadspark in Groningen. Ze gingen een nieuwe en populaire sport beoefenen: FootGolf.

Lees meer...

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait