banner06.jpg

De mooiste FootGolfbaan van Nederland!?

Elk jaar bepalen bezoekers van de toonaangevende website leadingcourses.com de ranglijsten van de beste golfclubs en beste golfbanen per regio door beoordelingen te schrijven. Dit gebeurt in diverse categorie├źn, waaronder de par-3 banen. 

Lees meer...

In 2015 ook arrangementen bij FootGolf Drenthe

Vanwege het succes van de eerste evenementen en de vraag naar FootGolf activiteiten, hebben de Drentsche Golf & Country Club en Urban Event besloten arrangementen te gaan aanbieden. Deze zijn te boeken met groepen vanaf 20 personen. We hebben al enkele arrangementen samengesteld, maar natuurlijk is er altijd ook maatwerk mogelijk. Bekijk de mogelijkheden hier.

Hoog niveau op noordelijke voorronde NK FootGolf

Het weer bleef onverwacht goed tijdens de noordelijke voorronde voor het NK FootGolf in Assen. Waarschijnlijk werkte dit erg inspirerend op de deelnemers want het niveau lag erg hoog. Het hoge niveau is ook tekenend voor de groei van de FootGolfsport. De groep regelmatige beoefenaars groeit gestaag en ook de manier waarop deze spelers met hun sport bezig zijn evolueert in een hoog tempo. Het is dan ook niet vreemd dat deze spelers niet alleen in Nederland maar ook internationaal hoge ogen gooit op toernooien.

Lees meer...

Promotiefilmpje NK voorronde FootGolf Assen

Met behulp van de beelden van afgelopen jaar is er een nieuw promofilmpje gemaakt voor de NK voorronde van 2014. Het is hier te bekijken:

Lees meer...

Eerste FootGolf Business Event zeer geslaagd

Nadat FootGolf in Drenthe in 2013 aftrapte met een voorronde voor het Nederlands Kampioenschap, stond op 25 april 2014 een eerste bedrijventoernooi op de agenda. De omstandigheden hadden niet beter gekund; de acht deelnemende bedrijven mochten hun 9 holes lopen in een heerlijk zonnetje, 23 graden en een licht briesje.

Lees meer...

Jim Kuipers winnaar NK voorronde FootGolf in Assen

Bijna 70 deelnemers, een heerlijke zonnetje met een verraderlijke wind en een prachtig nieuw en uitdagend parcours waren de ingredi├źnten voor een geslaagde FootGolf middag in Assen. In de afgelopen week was hard gewerkt om het nieuwe FootGolf parcours klaar te hebben voor de voorronde voor het Nederlands Kampioenschap op 3 augustus. En dat is gelukt, getuige de enthousiaste reactie van de deelnemers en toeschouwers.

Lees meer...

Promotiefilmpje NK voorronde FootGolf Assen

Ten behoeve van de NK voorronde FootGolf in Assen heeft Urban Event een erg leuk promotiefilmpje gemaakt. Het is hier te bekijken:

Lees meer...

Urban Event organiseert NK voorronde FootGolf

In samenwerking met FootGolf Holland, de Nederlandse FootGolfbond, organiseert Urban Event op 3 augustus 2013 een voorronde voor het NK FootGolf dat op 8 september zal plaatsvinden op de baan in Spaarnwoude.

Lees meer...

Martijn Alssema Gronings Kampioen FootGolf 2012

De weergoden hadden het beste voor met de noordelijke FootGolfers. Tussen twee herfstachtige dagen in was het zondag een prachtige dag. In een heerlijk najaarszonnetje werd het derde Gronings Kampioenschap FootGolf een succes.

Lees meer...

Vrouwelijke deelname op het Gronings kampioenschap FootGolf

Het deelnemersveld voor het Gronings Kampioenschap FootGolf wordt versterkt door een flink aantal vrouwen. Een groep speelsters van topklasser Oranje Nassau heeft zich opgegeven voor het toernooi.

Lees meer...

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait