banner01.jpg

Simon Wetzel geeft visitekaartje af op NK voorronde Zwolle

Volgens FootGolf Holland voorzitter Maurits van Tubergen Lotgering ging het toernooi in Zwolle de boeken in als de natste NK voorronde ooit. En daarmee was niets teveel gezegd; de hele dag regende het en naarmate de middag vorderde, leek het alleen maar erger te worden.

Lees meer...

Trainingsavond in Zwolle

Golfclub Zwolle is enthousiast over FootGolf en probeert manieren te vinden om FootGolfers de ruimte te geven. Bijvoorbeeld dor het organiseren van trainingsavonden. Op vrijdag 7 augustus is de eerste mogelijkheid.

Lees meer...

Cartoons Zwols Kampioenschap FootGolf

Tijdens het Zwols kampioenschap FootGolf zat één van de toeschouwers voornamelijk op een bankje toe te kijken. De oren en ogen gespitst en een groot schetsblok op schoot. Het was kunstenaar en nachtburgemeester van Zwolle, Jeroen van Doornik.

Lees meer...

Een meer dan geslaagde start van FootGolf in Zwolle

Na een maandenlange voorbereiding stond op 13 juni 2015 het eerste FootGolf evenement in Zwolle op het programma. Door de organisatie, de golfbaan en de deelnemers werd uitgezien naar het Zwols Kampioenschap. Ze waren om verschillende redenen heel benieuwd naar FootGolf.

Lees meer...

Drents FootGolf kampioenschap prooi voor Van Eekeres

Toen Herman van Eekeres bij binnenkomst in het clubhuis van de DGCC het gouden Bartje zag staan, zei hij direct: "Wat een mooie trofee. Die zou ik heel erg graag mee naar huis nemen." En zo geschiedde. Vierenzestig schoten later mocht hij Bartje inderdaad in zijn tas stoppen en mee naar huis nemen. Hij bleek wederom de beste van allemaal vandaag.

Lees meer...

Dankzij De Groot Pesse nu ook FootGolf op locatie!

Voor FootGolf Groningen zal bevrijdingsdag morgen ook echt een bevrijding betekenen. Natuurlijk in een heel andere zin dan de bevrijding waar we op deze dag bij stil staan, maar de introductie van een nieuwe bakfiets zal wel degelijk als een bevrijding voelen.

Lees meer...

Topscore Dennie Oosterbaan op FootGolf Business Event 2015

Voor de tweede keer werd het FootGolf Business Event georganiseerd bij de Drentsche Golf & Country Club in Assen. Zeven bedrijven stonden met een team aan de start. Voor aanvang werd de lucht nog goed in de gaten gehouden maar toen de deelnemers naar buiten liepen voor hun ronde van 9 holes, brak de lucht open en liet de zon zich veelvuldig zien.

Lees meer...

Foto's FootGolf Event Rein advocaten & ABN AMRO

Op 17 april organiseerde FootGolf Noord een FootGolf Event voor Rein advocaten & adviseurs en ABN AMRO. Blije gezichten en goede scores waren die dag te zien. Bekijk hier de foto's van onze huisfotograaf Lobke Vale.

Lees meer...

Dronevideo FootGolf Drenthe

Een paar weken geleden was een zoemend geluid te horen boven de par 3 baan in Zeijerveen. Een heuse drone vloog over de baan en maakte videobeelden. Van een drietal FootGolfers wel te verstaan.

Lees meer...

PEC Zwolle te gast bij FootGolf Drenthe

Vandaag organiseerde FootGolf Drenthe het teamuitje van spelers en begeleiding van PEC Zwolle. Met veel plezier volbrachten de spelers de 9 holes. PEC Zwolle TV was erbij en maakte een leuk filmpje. Ook de foto's van Sander Schieving staan online!

Lees meer...

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait