banner01.jpg

Prachtig nieuws: FootGolf in Exloo

Het is een paar maanden stil geweest rond FootGolf Noord, maar dat betekent allerminst dat we stil hebben gezeten! In de afgelopen periode zijn er meerdere gesprekken gevoerd met verschillende golfbanen. Uiteindelijk werd er één golfbaan enthousiast en al heel snel concreet...

Lees meer...

Open Drents FootGolf Kampioenschap

FlyerODFKSinds kort kan er FootGolf worden gespeeld op de prachtige baan van Golfpark Exloo. Om de baan officieel te openen, organiseren Golfpark Exloo en FootGolf Noord het Open Drents FootGolf Kampioenschap. Dat klinkt misschien heel officieel, maar iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Het is een laagdrempelig toernooi waar we graag veel nieuwe gezichten zien en het FootGolf virus willen overbrengen aan noordelijke sportliefhebbers.

Datum: 29 juni 2024
Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Kosten deelname: €25 pp
Lunch: Vooraf is er de mogelijkheid voor een lunchbuffet (€15) bij voldoende animo. Dit kan je bij de inschrijving aangeven bij 'opmerkingen'.
Toernooi: 2 x 9 holes
Inschrijven: De inschrijvingen lopen via BirdieBase, de app die ook de livescore verzorgt tijdens het toernooi. De inschrijving sluit op zondag 23 juni om 23:59 uur. Via de button hieronder kom je bij de inschrijving.
Informatie: In de week voorafgaand aan het toernooi ontvang je een email met uitgebreide informatie over het toernooi.

 BirdieBase

Een abrupt einde aan FootGolf in Assen :-(

In plaats van het bespreken van de agenda voor 2024 werd het een ander, en zeer kort, gesprek. Met directe ingang is er geen plek meer FootGolf op de baan van de DGCC. Het viel ons rauw op ons dak. Er komt per direct een einde aan tien mooie FootGolf jaren in Assen. Het eerste evenement was een NK voorronde in 2013, de inloopavond op 8 september 2023 blijkt de laatste te zijn geweest. Absolute hoogtepunten waren de twee NK’s die we mochten organiseren in 2016 en 2017. Het zette de baan op de kaart als een van de mooiste banen van Nederland.

Lees meer...

Inloopavonden 2022 vastgesteld

Een FootGolf activiteit organiseren we voor een groep die uit minimaal 15 personen bestaat. We krijgen natuurlijk ook vaak de vraag of iemand alleen of met een klein groepje FootGolf kan komen spleen. Sinds enkele jaren kan dat op onze "inloopavonden". We organiseren in het zomerseizoen eens per maand een avond waarop je:

Lees meer...

Voorronde NK FootGolf op 18 augustus 2019

Zoals ieder jaar wordt er ook in Assen een NK voorronde gespeeld. Je kunt je plaatsen voor het NK dat op 7 en 8 september in Rhoon wordt gespeeld. 

Lees meer...

Op één dag FC Groningen en PEC Zwolle op de baan

In de afgelopen jaren wisten al diverse profvoetballers de weg naar de golfbanen te vinden voor een rondje FootGolf. Zeker in een "vrije interlandweek" waarin de clubs vaak een beetje de teugels laten vieren, is FootGolf een leuke ontspannen activiteit. Afgelopen week kwamen FC Groningen en PEC Zwolle op hetzelfde idee. Ze speelden een ronde FootGolf op de banen in Assen en Zwolle.

Lees meer...

Nieuw initiatief: zet je zelf op de "interesselijst" voor Footgolf Assen

We ontvangen met regelmaat aanvragen maar de drempel van minimaal 20 personen zorgt er nog te vaak voor dat we de vraag niet kunnen bedienen. Toch moet een minimum aantal deelnemers in stand blijven omdat het anders niet loont de par 3 baan te sluiten voor het FootGolf en begeleiding vrij te maken. Om kleinere groepen toch te kunnen faciliteren, gaan we in 2017 starten met de “interesselijst”.

Lees meer...

Björn Bulk Nederlands Kampioen FootGolf

Weeronline, Weerplaza, Weather Pro... allemaal werden ze angstvallig in de gaten gehouden in de dagen voor de finale, maar allemaal gaven ze hetzelfde mistroostige beeld. Er werd regen voorspeld, en veel ook! Het gevoel van geluk was dan ook groot toen 75 spelers om 11:15 uur het Nederlands Kampioenschap FootGolf aftrapten in een heerlijk zonnetje. 

Lees meer...

NK FootGolf website

Alle informatie over het NK FootGolf in Assen is gebundeld op de pagina www.nkfootgolf.nl

Driemaal is scheepsrecht voor Business Event winnaar Joris Bartelink

Tussen de aanmeldingen sprong het team van Bartelink & Sanders er al uit. Dat was niet vanwege de deelname op zich, want B&S is al jaren een gewaardeerd en fanatiek deelnemer aan het toernooi. Wat in het oog sprong, was de kracht van het team dat onder andere de overtuigende winnaar van afgelopen jaar (Dennie Oosterbaan) en de nummer 11 van het NK 2014 (Jan Bats) herbergde. De goede prestaties kwamen dus niet uit de lucht vallen maar dat Joris Bartelink er zelf met de eerste prijs vandoor zou gaan, had hij zelf nog in het minst verwacht.

Lees meer...

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait