banner05.jpg

Inloopavonden 2022 vastgesteld

Een FootGolf activiteit organiseren we voor een groep die uit minimaal 15 personen bestaat. We krijgen natuurlijk ook vaak de vraag of iemand alleen of met een klein groepje FootGolf kan komen spleen. Sinds enkele jaren kan dat op onze "inloopavonden". We organiseren in het zomerseizoen eens per maand een avond waarop je:

Lees meer...

Voorronde NK FootGolf op 18 augustus 2019

Zoals ieder jaar wordt er ook in Assen een NK voorronde gespeeld. Je kunt je plaatsen voor het NK dat op 7 en 8 september in Rhoon wordt gespeeld. 

Lees meer...

Op één dag FC Groningen en PEC Zwolle op de baan

In de afgelopen jaren wisten al diverse profvoetballers de weg naar de golfbanen te vinden voor een rondje FootGolf. Zeker in een "vrije interlandweek" waarin de clubs vaak een beetje de teugels laten vieren, is FootGolf een leuke ontspannen activiteit. Afgelopen week kwamen FC Groningen en PEC Zwolle op hetzelfde idee. Ze speelden een ronde FootGolf op de banen in Assen en Zwolle.

Lees meer...

Nieuw initiatief: zet je zelf op de "interesselijst" voor Footgolf Assen

We ontvangen met regelmaat aanvragen maar de drempel van minimaal 20 personen zorgt er nog te vaak voor dat we de vraag niet kunnen bedienen. Toch moet een minimum aantal deelnemers in stand blijven omdat het anders niet loont de par 3 baan te sluiten voor het FootGolf en begeleiding vrij te maken. Om kleinere groepen toch te kunnen faciliteren, gaan we in 2017 starten met de “interesselijst”.

Lees meer...

Björn Bulk Nederlands Kampioen FootGolf

Weeronline, Weerplaza, Weather Pro... allemaal werden ze angstvallig in de gaten gehouden in de dagen voor de finale, maar allemaal gaven ze hetzelfde mistroostige beeld. Er werd regen voorspeld, en veel ook! Het gevoel van geluk was dan ook groot toen 75 spelers om 11:15 uur het Nederlands Kampioenschap FootGolf aftrapten in een heerlijk zonnetje. 

Lees meer...

NK FootGolf website

Alle informatie over het NK FootGolf in Assen is gebundeld op de pagina www.nkfootgolf.nl

Driemaal is scheepsrecht voor Business Event winnaar Joris Bartelink

Tussen de aanmeldingen sprong het team van Bartelink & Sanders er al uit. Dat was niet vanwege de deelname op zich, want B&S is al jaren een gewaardeerd en fanatiek deelnemer aan het toernooi. Wat in het oog sprong, was de kracht van het team dat onder andere de overtuigende winnaar van afgelopen jaar (Dennie Oosterbaan) en de nummer 11 van het NK 2014 (Jan Bats) herbergde. De goede prestaties kwamen dus niet uit de lucht vallen maar dat Joris Bartelink er zelf met de eerste prijs vandoor zou gaan, had hij zelf nog in het minst verwacht.

Lees meer...

Ideale omstandigheden en topscores tijdens NK voorronde in Zwolle

Het waren perfecte omstandigheden vanmiddag in Zwolle waar in tegenstelling tot de vorige editie de zon volop scheen. Het deelnemersveld was vandaag niet erg groot maar er stonden flink wat spelers op de baan met erkende kwaliteiten. Samen met de goede omstandigheden was de verwachting vooraf al dat het officiële baanrecord (+1) vandaag waarschijnlijk niet genoeg zou zijn voor de winst.

Lees meer...

Finale Nederlands Kampioenschap FootGolf naar Assen!

FootGolf Holland en de DGCC presenteren vandaag de baan waar dit jaar de finale van het Nederlands Kampioenschap FootGolf zal plaatsvinden. Nadat de eerste drie edities op golfbaan Spaarnwoude plaatsvonden en de afgelopen twee jaar om de Nederlandse titel werd gestreden op golfpark Almkreek, verhuist het NK-circus in 2016 naar het noorden van het land. De finale wordt op zondag 4 september 2016 gespeeld op de golfbaan van de Drentsche Golf & Country Club in Assen.

Lees meer...

Simon Wetzel geeft visitekaartje af op NK voorronde Zwolle

Volgens FootGolf Holland voorzitter Maurits van Tubergen Lotgering ging het toernooi in Zwolle de boeken in als de natste NK voorronde ooit. En daarmee was niets teveel gezegd; de hele dag regende het en naarmate de middag vorderde, leek het alleen maar erger te worden.

Lees meer...

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait