banner04.jpg

In de afgelopen jaren wisten al diverse profvoetballers de weg naar de golfbanen te vinden voor een rondje FootGolf. Zeker in een "vrije interlandweek" waarin de clubs vaak een beetje de teugels laten vieren, is FootGolf een leuke ontspannen activiteit. Afgelopen week kwamen FC Groningen en PEC Zwolle op hetzelfde idee. Ze speelden een ronde FootGolf op de banen in Assen en Zwolle.

In de ochtend startte FC Groningen met twee rondes van 9 holes bij de Drentsche Golf & Country Club in Assen. De technische staf had prijzen voor de top 3 geregeld en ook onderling werden er wat "side bets" gemaakt. Dat was terug te zien op de baan. De spelers waren erg fanatiek en er werden ook goede scores genoteerd. Uiteindelijk bestond de top 3 uit:

  1. Tom Hiariej (61)
  2. Simon Tibbling (63)
  3. Danny Hoesen (64)

's Middags mochten we in Zwolle spelers en sponsors van PEC ontvangen. Na een uitleg over de FootGolfsport mochten alle deelnemers naar buiten voor korte clinic. Na deze introductie werden de selectiespelers van PEC verdeeld over de 8 flights. Ook hier lieten de profvoetballers zich van hun goede kant zien. De top zes bestond uit PEC Zwolle spelers waarvan Wout Brama deze middag de winnaar bleek met een uitstekende score van 44 schoten. De beste sponsor was Huseyin Buyur van ABN AMRO (51).

  1. Wout Brama (44)
  2. Mickey van der Hart (45)
  3. Ted van de Pavert (48)

 {wgpicasapro 20161110}

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait