banner01.jpg

Tussen de aanmeldingen sprong het team van Bartelink & Sanders er al uit. Dat was niet vanwege de deelname op zich, want B&S is al jaren een gewaardeerd en fanatiek deelnemer aan het toernooi. Wat in het oog sprong, was de kracht van het team dat onder andere de overtuigende winnaar van afgelopen jaar (Dennie Oosterbaan) en de nummer 11 van het NK 2014 (Jan Bats) herbergde. De goede prestaties kwamen dus niet uit de lucht vallen maar dat Joris Bartelink er zelf met de eerste prijs vandoor zou gaan, had hij zelf nog in het minst verwacht.

Los van de goede prestatie van deze loyale deelnemer en toernooisponsor was het opnieuw een erg gezellig evenement op het FootGolf parcours van de Drentsche Golf & Country Club. De deelnemers hadden allemaal weer hun best gedaan om representatief voor de dag te komen (lees: met geruite kousen en passende kleding) en het goede weer deed de rest. Daarnaast mochten de greenkeepers (deels zelfs als deelnemer aanwezig) een compliment in hun zak steken voor de staat van de baan. Die lag er namelijk fantastisch bij!

Op die goed geprepareerde baan werd het een spannende strijd. Tussen de uiteindelijke nummer 1 en nummer 12 zaten maar 3 schoten. Uiteindelijk gaven de twee eagles (!) op hole 8 en 9 van Joris Bartelink de doorslag. Daardoor was hij niet meer te achterhalen door Kevin Heuvelink (MTN), Lieuwe Akkerman (B&S) en de advocaten Jeroen Sprangers en Gerrit Raaben (Rein advocaten). Het bedrijfsklassement werd net als afgelopen jaar een prooi voor MTN accountants waar Ype Jansma en Martin Bloem een beroep konden doen op de ervaren gastspelers Kevin en Jaap. Ze mochten een gouden Bartje alsmede een waarbon voor het Indoor Soccer Centre Groningen in ontvangst nemen.

De deelnemers sloten af met een gezellige borrel op het terras van de DGCC en spraken samen af volgend jaar weer van de partij te zijn.

{wgpicasapro 20160519fgbea}

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait