In 2013 zijn we in samenwerking met de Drentsche Golf & Country Club gestart met FootGolf op de prachtige golfbaan in Zeijerveen (Assen). Op de par 3 baan liggen negen FootGolf holes. De holes zijn tussen de 80 en 120 meter lang en zijn uitdagend voor spelers van elk niveau. Sinds het NK 2016 zijn er (op de witte lus) ook negen lange FootGolf holes gecreëerd, variërend in lengte van 135 tot 300 meter. Deze worden in principe alleen bij grotere evenementen gebruikt.

Met een groep vanaf ca 15 personen is het mogelijk om hier een activiteit te boeken. Kijk maar eens op de boekingspagina voor de opties. Ook als je dit aantal niet haalt, kan je gewoon contact met ons opnemen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wil je een groter (bedrijfs)evenement organiseren, dan denken we graag met je mee hoe we het event zo goed mogelijk op jouw wensen kunnen afstemmen. Hierbij kunnen we uit ervaring veel tips aandragen, bijvoorbeeld over spelformat, kleding, catering en prijzen.

In de maanden april tot en met september organiseren we minimaal één keer per maand een inloop-/trainingsavond. Op deze inloopavonden kan je ook alleen of met een klein groepje komen FootGolfen. Een paar uur FootGolfen kost dan maar €15,-. In het begin van het nieuwe jaar staan alle inloopavonden weer op deze pagina.