banner03.jpg

Voor de tweede keer werd het FootGolf Business Event georganiseerd bij de Drentsche Golf & Country Club in Assen. Zeven bedrijven stonden met een team aan de start. Voor aanvang werd de lucht nog goed in de gaten gehouden maar toen de deelnemers naar buiten liepen voor hun ronde van 9 holes, brak de lucht open en liet de zon zich veelvuldig zien.

Onder deze ideale omstandigheden mochten de 29 deelnemers gaan proberen om hun bedrijf naar de overwinning te schieten. Onder de deelnemers was ook weer een team van de winnaar van 2014, MTN accountants & adviseurs met in hun gelederen Philip Ties, de beste individuele speler van vorig jaar met 30 schoten, dus de lat lag hoog.

Ongeveer de helft van de spelers had al deelgenomen aan de voorafgaande clinic en had daarmee een kleine voorsprong op de rest. Want... oefenen baart kunst bij FootGolf. Onderweg werden er flink wat goede scores neergezet. Wat te denken van twee 'eagles' op hole 1 van Dennie Oosterbaan en Henk Boonstra: een afstand van 91 meter overbrugd in twee schoten. Een mooie prestatie! Jan Peter Steenbergen, Michel Schreuder en Ralf Herbers flikten dat kunstje op hole 4, de stroke index hole vanwege de gevreesde steile green en lastige ligging van de hole.

Terwijl de deelnemers na afloop genoten van een drankje, kon de balans worden opgemaakt. Ondertussen zoemde één topscore al rond onder de deelnemers. Het wekte dan ook geen verbazing dat Dennie Oosterbaan, vorig jaar al derde op dit toernooi, de winnaar werd. Met de tweede beste score ooit op deze baan van 28 schoten liet hij de andere deelnemers ver achter zich. Omdat hij deel uitmaakte van één van de sponsorteams mocht hij naast het gouden Bartje ook een ticket voor de NK voorronde op 31 mei in zijn zak steken. Achter Dennie verdeelden Jan Peter Steenbergen (Transcom) en Berjan Sewuster (Rein advocaten & adviseurs) het zilver en brons. Laatstgenoemde speelde ook voor een sponsorteam en streek daarom ook een ticket voor de NK voorronde op.

Ondanks de topscore van Dennie Oosterbaan wist Bartelink & Sanders niet het podium te halen. Die eer was aan Transcom (brons), MTN accountants & adviseurs (zilver) en Rein advocaten & adviseurs. Het grootste gouden Bartje krijgt een mooie plaats in het fraaie kantoor van Rein aan de A28.

 FootGolf Business Event 2015 stand

Het FootGolf Business Event werd een succes dankzij onderstaande sponsors:

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait