banner04.jpg

Voor FootGolf Groningen zal bevrijdingsdag morgen ook echt een bevrijding betekenen. Natuurlijk in een heel andere zin dan de bevrijding waar we op deze dag bij stil staan, maar de introductie van een nieuwe bakfiets zal wel degelijk als een bevrijding voelen.

 

Omdat FootGolf in Groningen in een openbaar park wordt gespeeld, kunnen we geen holes ingraven. Daarom maken we gebruik van mobiele holes die onder meer van kunstgras zijn gemaakt. Het zorgt ervoor dat we het parcours per activiteit moeten opbouwen en afbreken. Daarvoor gebruikten we een (tuin)materialenkar die 750 kg moest kunnen dragen. Maar toen alweer de derde aangeschafte kar het binnen anderhalf jaar begaf, zaten we met een probleem. Er moest een sterkere en duurzame oplossing komen: een bakfiets. Een zoektocht via veel websites, zowel nieuw als tweedehands, leverde eigenlijk maar één conclusie op: te duur.

Was het einde van FootGolf Groningen in zicht? Het leek er even op... tot we bij De Groot uit Pesse terecht kwamen. Bakfietsen op maat voor een prijs die ons deed verbazen. En het werd nog mooier. Er werd meegedacht: wat is de ideale oplossing voor de materialen. Hoe stevig maken we de fiets, hoe breed is de stalling, welke details moeten er worden meegenomen? Tot in het kleinste detail is de bakfiets aangepast aan ons ideaalbeeld. Deze week wordt de bakfiets in gebruik genomen en onze medewerkers kunnen niet wachten om op de fiets te rijden. Het opzetten van het parcours wordt een feest!

En om van de nood maar meteen een deugd te maken: vanaf nu kunnen we, op fietsafstand weliswaar, ook FootGolf op locatie aanbieden! Een FootGolf parcours op het slotfeest, jeugdtoernooi of open dag bij je voetbalclub? Wij verzorgen het graag!

Bakfiets De Groot Pesse

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait