banner01.jpg

In het kader van het Gronings Kampioenschap Footgolf wordt een gesigneerd shirt van FC Groningen verkocht. De opbrengst gaat geheel naar de Stichting Doe een wens. FC Groningen neemt belangeloos deel aan dit kampioenschap en heeft daarnaast een shirt geschonken om te veilen voor dit goede doel.

Het is een shirt uit het seizoen 2010/2011 en is gesigneerd door de FC deelnemers aan het Gronings Kampioenschap; Koen van de Laak, Petter Andersson, Danny Holla en Kees Kwakman.

De veiling start donderdagavond 1 september 2011 en loopt door tot een dag na het kampioenschap zodat alle deelnemers en toeschouwers ook nog in de gelegenheid worden gesteld om een bieding te doen.

Over de veiling:

* De veiling vindt plaats via de erkende veilingsite eBay.nl;
* Betaling vindt ook plaats via deze website (d.m.v. paypal);
* Het shirt kan worden bezorgd bij de winnaar van de veiling wanneer dit in of nabij de stad Groningen is. Anders zal het shirt worden verzonden (kosten €6,75).

Update 8 september 2011

Door een collecte onder de deelnemers en de veiling van het door FC Groningen aangeboden wedstrijdshirt werd €135,- binnengehaald. Urban Event zal dit bedrag afronden naar €150,- en overmaken naar de Stichting Doe een wens.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait