banner04.jpg

Vandaag betraden de spelers van de eerste selectie van Oranje Nassau, als afsluiting van het seizoen, nog één keer samen het veld. Niet het voetbalveld, maar de groene weiden van het Stadspark in Groningen. Ze gingen een nieuwe en populaire sport beoefenen: FootGolf.

In het Stadspark is een parcours uitgezet van 9 holes, waarbij er allerlei hindernissen genomen moeten worden. Waterpartijen, bomengroepen, verharde paden en natuurlijk de aanwezige recreanten. Tijdens het eerste Nederlands kampioenschap FootGolf (het is sinds afgelopen jaar een officiële sport) werd er direct een trend gezet voor wat betreft de kleding. De outfits zijn, met een knipoog naar de vroegere golfspelers, stijlvol en klassiek. Ook de spelers van Oranje Nassau hadden een (geslaagde!) poging gedaan zich in deze kledij te hullen.

Aan het einde van de negen holes bleken de vier beste spelers met een gelijke score te zijn geëindigd. Leyi Hu, Arjan Langeveld, Ben Knol en Kevin Heuvelink moesten door middel van een "neary" gaan uitmaken wie zich de winnaar van de middag mocht noemen. Speler van het jaar Leyi Hu schoot de bal van 30 meter afstand het dichtst bij de hole en kon zo met de eer gaan strijken. Het was een geslaagde middag ter afsluiting van een geslaagd seizoen.

{wgpicasapro 20100606}

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait