banner02.jpg

Het is een paar maanden stil geweest rond FootGolf Noord, maar dat betekent allerminst dat we stil hebben gezeten! In de afgelopen periode zijn er meerdere gesprekken gevoerd met verschillende golfbanen. Uiteindelijk werd er één golfbaan enthousiast en al heel snel concreet...

 

Golfpark Exloo is een laagdrempelige baan met de slogan "Waar golf en gezelligheid samenkomen." Een perfect uitgangspunt om FootGolf toe te voegen dus. De gesprekken verliepen enthousiast en daadkrachtig. Daardoor kan er al heel snel FootGolf worden gespeeld in Exloo. De holes worden deze week gegraven en op 22 mei staat de eerste inloopavond gepland! Je kan je ook al aanmelden op deze pagina. Deelname aan een inloopavond kan vanaf 18.30 uur en kost slechts €15 per persoon. Op korte termijn  communiceren we meer data van inloopavonden en het eerste toernooi. Dus hou de website en de socials goed in de gaten!

WebsiteBanner

Zoals we van Drentse banen gewend zijn, beschikt Golfpark Exloo over een mooie glooiende baan, omgeven door veel groen. In het eerste (proef)jaar zijn negen FootGolf holes aangelegd op de 'Noordlus' met een totale lengte van 1278 meter en een par van 36. Dat is bijna 400 meter langer dan de par 3 baan die we kenden in Assen. Een mooie vooruitgang voor de fanatieke spelers! We kunnen niet wachten om volgende week de baan te openen! Ben jij erbij?!

Baanlayout Scorekaart Klein

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait