fga10jaarIn 2013 startten FootGolf Noord en DGCC de samenwerking in Assen. We trapten destijds af met een druk bezette NK voorronde op de par 3 baan. Enkele jaren later hadden we zelfs de eer om het Nederlands Kampioenschap te organiseren, in 2016 en 2017. Daarvoor werden ook op de witte lus 9 holes aangelegd, waarmee we een prachtig 18 holes parcours creëerden. Dit parcours is alleen nog in 2018, tijdens een internationaal toernooi, gespeeld. 

Om het tienjarig bestaan te vieren, keren we nog één keer terug naar deze prachtige baan. Op vrijdagavond 30 juni heb je de kans om deze 18 holes te lopen. Dat kan op twee manieren: gewoon op eigen houtje, zoals je gewend bent tijdens de inloopavonden, of in de vorm van deelname aan een (vriendschappelijk) toernooi. De 5 euro extra die je daarvoor betaalt, zetten we om in een paar leuke prijzen.

De inloopavond start om 18.00 uur. Het toernooi laten we starten om 18.30 uur, omdat we waarschijnlijk 'shotgun' zullen spelen. Dan heeft iedereen nog even tijd om naar z'n starthole te lopen.

Aanmelden kan via het formulier hiernaast. We zien je graag op de 30e!!

Aanmelden 30 juni 2023