banner01.jpg

Zoals ieder jaar wordt er ook in Assen een NK voorronde gespeeld. Je kunt je plaatsen voor het NK dat op 7 en 8 september in Rhoon wordt gespeeld. 

 

Een NK voorronde klinkt misschien wat officieel maar dat valt reuze mee. Natuurlijk zullen er fanatieke spelers aan meedoen die zich willen plaatsen voor het NK. Maar FootGolf Holland wil de voorrondes graag laagdrempelig houden om zoveel mogelijk sportievelingen in contact te brengen met onze fantastische sport. Mede daarom is het inschrijfgeld voor een eerste deelname omlaag gebracht naar €20,-.

Met andere woorden: heb je zin om mee te doen aan een leuk FootGolf toernooi op een prachtige 18 holes baan (zie ook hieronder). Schrijf je dan snel in!

Meer info over de "Dutch FootGolf League" en de manier van inschrijven vind je op de website van FootGolf Holland, maar je mag ook gewoon een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen wij je eventuele vragen beantwoorden en/of helpen met de aanmelding. In verband met de vakantieperiode horen we graag tijdig of je mee wilt doen.

Het "NK FootGolf parcours" in Assen

FootGolf wordt op de golfbaan van de Drentsche Golf & Country Club gespeeld sinds 2013. In de eerste jaren lagen er alleen 9 FootGolf holes op de par 3 baan, een leuke en afwisselende baan met afstanden tussen de 70 en 120 meter. In 2016 kreeg Assen het NK FootGolf toegewezen (voor 2 achtereenvolgende jaren). Toen zijn ook op de 'witte lus' 9 holes gecreëerd. Dat zijn 9 volwaardige golfholes, dus de afstanden op die lus zijn automatisch groter: 140 - 300 meter.

Tijdens de NK voorronde van dit jaar wordt dus het volledige NK parcours bespeeld. Een leuke kans om op deze baan te spelen, want die mogelijkheid is er doorgaans maar één keer per jaar. Op de reguliere (maandelijkse) trainingsavonden kan alleen op de par 3 baan worden gespeeld.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Please wait